Ingredience:
Kuře
Králík
Zelené lusky
Fazole
Rozmarýn
vývar (kuřecí)
Citron
Citron
Na pánev dáme olivový olej, přidáme naporcované maso a
osolíme na pánvi, když je maso jemně osmažené do růžova přidáme zelené lusky a
fazole (ty musí být už uvařené). Cca po
10 minutách přidáme rajčata (bud nakrájené čerstvé nebo drcená rajčata v
plechovce). Přidáme šafrán a půl lžíce uzené papriky a podlejeme trochou vody.
Zhruba po 30 minutách přidáme vývar a snítku čerstvého rozmarýnu a necháme
vařit. Zhruba po 30 minutách vyjmeme rozmarýn (je dost aromatický a když ho tam
necháme přebíjí chuť ostatních surovin). Na konec až je maso měkké přidáme do
pánve rýži a vaříme dál cca 15 minut. Po té stáhneme plamen, poklademe kousky
citronu (čtvrtky citronu poklademe nahoru na jídlo) a necháme dojít.
Po nasypání rýže
rozmíchat rýži v pánvi a po té již nemíchat!
veškerý sortiment na Paellu z našeho sortimentu najdete zde
veškerý sortiment na Paellu z našeho sortimentu najdete zde
video recept Loli Dominguez Jimenez
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára